Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EPCG Superliga odbojkašica (Ž)konkurs

OSCG raspisao konkurs za popunu EPCG Superlige odbojkašica

Otvaranje ponuda je zakazano za petak, 29. jul u prostorijama saveza

Shodno članu 52 stav 5 Pravilnika o takmičenju Odbojkaškog saveza Crne Gore, komesar takmičenja OSCG Miloš Jovanović raspisao je konkurs za popunu EPCG Superlige odbojkašica za sezonu 2022/2023.

Nakon odrađenih prijava za učešće u odbojkaškim ligama Crne Gore, za EPCG Superligu odbojkašica prijavljeno je devet klubova. Jedno (1) upražnjeno mjesto popuniće se Konkursom za popunu EPCG Superlige odbojkašica.

Pravo učešća na Konkursu imaju svi klubovi prijavljeni za takmičenje u EPCG Prvoj ligi odbojkašica, osim ekipe koja je odustala od takmičenja u EPCG Superligi odbojkašica.

Prijavni obrazac (pečatiran i potpisan od strane ovlašćenog lica kluba) za popunu EPCG Superlige odbojkašica, dostavljaju se lično u zatvorenoj koverti na sastanak zainteresovanih klubova koji će se održati u petak, 29. jula 2022 godine u 12 časova, u prostorijama Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Povezani članci

Back to top button