Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EPCG Superliga odbojkašica (Ž)

Gimnazijalac iz Kotora i naredne sezone član EPCG Superlige odbojkašica

Odbojkaški klub “Gimnazijalac” iz Kotora takmičiće se i naredne sezone u najvišem odbojkaškom rangu u Crnoj Gori, imajući u vidu da je jedini dostavio ponudu na Konkursu za popunu EPCG Superlige odbojkašica za sezonu 2022/2023.

Sastanku koji je ovim povodom održan danas u prostorijama Odbojkaškog saveza Crne Gore prisustvovali su generalni sekretar OSCG Ivan Bošković i komesar takmičenja OSCG Miloš Jovanović, dok je ispred OK “Gimnazijalac” prisutan bio Milan Franović.

Nakon što je OK “Rudar” iz Pljevalja odustao od nastupa u EPCG Superligi za odbojkašice, shodno članu 52 stav 5 Pravilnika o takmičenju Odbojkaškog saveza Crne Gore, komesar takmičenja OSCG Miloš Jovanović je dana 25.07.2022.godine raspisao Konkurs za popunu EPCG Superlige odbojkašica za sezonu 2022/2023.

Pravo učešća na Konkursu imali su svi klubovi prijavljeni za takmičenje u EPCG Prvoj ligi odbojkašica, osim ekipe koja je odustala od takmičenja u EPCG Superligi.

OSCG raspisao konkurs za popunu EPCG Superlige odbojkašica

Povezani članci

Back to top button