Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Razno

Završene sportske igre u Mrkojevićima, želja svih – fiskulturna dvorana!

Prethodne sedmice, veliki broj takmičara, sportskih rekreativaca, ali i najmlađih, imali su priliku da se druže i takmiče u velikom broju disciplina, na 11. sportskim igrama “Mrkojevići 2019”.

Igre su svečano zatvorene u ponedjeljak, a ceremoniji zatvaranja prisustvovao je i generalni sekretar OSCG Ivan Bošković.

“Čast mi je da sam prvi put ovdje, a razlog je jednostavan. Htio sam i lično da odam priznanje svemu onome što se ovdje, kada je odbojka u pitanju, radi, i pored toga što ove talentovane djevojčice nemaju fiskulturnu salu. Iskreno se nadam da će to brzo biti riješeno, a organizatorima čestitam na prelijepoj noći”, rekao je Bošković. Generalni sekretar OSCG je uručio i nagrade najboljim odbojkašima i odbojkašicama na igrama.

Jedanaest godina zaredom, profesor, sportista i veliki entuzijasta Elvir Bajramović se trudi da se ova manifestacija održi. On je na ceremoniji zatvaranja uručio zahvalnicu Odbojkaškom savezu Crne Gore na podršci.

“Igre su još jednom pokazale da sport ne poznaje granice među ljudima. Želim da zahvalim generalmom sponzoru Opštini Bar i predsjedniku Dušanu Raičeviću bez čije pomoći, koja je po prvi put ove godine dobijena, sve ovo ne bi bilo moguće. Hvala i ostalim odgovornim društvima – Turističkoj organizaciji Bar, preduzeću ‘Kalamper’ i ostalima što su pomogli da ovo sve izgleda ovako”, kazao je Bajramović.

Sa ocjenom da su Mrkojevići važan dio barske opštine, i da se u njih, baš kao i u druge krajeve treba ulagati složio se i predsjednik opštine Bar Dušan Raičević, kao da je i sa dijasporom bilo govora o izgradnji fiskulturne sale koja je neophodna školi iz ovog kraja.

“Drago mi je to sam večeras ovdje, i drago mi je što punih 11 godina postoji manifestacija ovog tipa, koja je samo nastavak nekada uspješnih ‘Dana Mrkojevića’. Lokalna uprava je i do sada pokazala i dokazala da brine o svakom kraju barske opštine, pa i o Mrkojevićima. Imali smo konstruktivne razgove sa dijasporom o dodatnim ulaganjima u ovaj kraj. Moja prva posjeta je baš prošle godine bila ovom kraju kada sam preuzeo mandat. Sportski podvizi su prepoznati, i idemo ka rješavanju infrastrukturne problematike oko fiskulturne sale”, rekao je Raičević.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button