Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Kup Crne GoreOSCGPrvenstvo

OSCG održao sastanak sa klubovima

Danas je u prostorijama Odbojkaškog saveza Crne Gore održan sastanak sa predstavnicima muških i ženskih odbojkaških klubova iz Crne Gore. Sastanku su u ime OSCG prisustvovali predsjednik Cvetko Pajković, generalni sekretar Ivan Bošković i komesar takmičenja Miloš Jovanović.

Na sastancima je raspravljano o kalendaru takmičenja za narednu sezonu, kao i o predlozima izmjena sistema i propozicija takmičenja. Dogovoreno je da Prva liga za odbojkašice startuje 04-06.oktobra, dok će Prva liga za odbojkaše i Druga liga za odbojkašice startovati dvije nedelje kasnije (18-20.oktobra).

U Prvoj ligi za odbojkašice planirano je da se broj ekipa poveća na deset.

U Prvoj ligi za odbojkaše igraće se dvostruki sistem takmičenja, s tim što bi se polufinale plej ofa igralo na tri dobijene utakmice.

Od ove sezone izmijeniće se i starosne granice za mlađe kategorije:

  • pionirke 2006. i mlađe
  • kadetkinje 2004. i mlađe
  • juniorke 2002. i mlađe
  • pioniri 2005. i mlađi
  • kadeti 2003. i mlađi
  • juniori 2001. i mlađi

Početak Pionirskih liga planiran je za 27.oktobar, a “EKO mini odbojke” sredinom oktobra. Navedeni predlozi naći će se na dnevnom redu Skupštine OSCG, koja je planirana za kraj avgusta.

Sastanku su ispred klubova prisustvovali Mladen Miladinović (Jedinstvo Franca), Slobodan Šebek (Jedinstvo Franca), Rajka Džogaz (Rudar), Ivan Dobrković (Mornar), Rajko Tijanić (Galeb Poliklinika Hipokrat), Slobodan Jablan (Lovćen), Milan Franović (Gimnazijalac), Marko Blagojević (Morača), Ivica Šćekić (Gorštak), Zoran Bojić (Nikšić), Zoran Vukčević (Budućnost volley) i Marko Bagarić (Mediteran Bemax).

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button