Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Evropsko prvenstvo 2019OSCGSeniori

Odbojkaše u Pljevljima posjetili Pajković i Golubović

U sjajnoj atmosferi i uz pažnju i gostoprimstvo grada domaćina Pljevalja, odbojkaška reprezentacija Crne Gore privodi kraju prvi dio priprema za Evropsko prvenstvo. Bio je to ujedno i najteži dio priprema za istorijski nastup našeg nacionalnog tima u evropskoj eliti, jer je dobar dio morao da bude posvećen fizičkoj spremi igrača, naravno, uz tehničko-taktičke detalje koje je sprovodio selektor Veljko Bašić.

Našu reprezentaciju posjetili su predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore Cvetko Pajković i predsjednik Opštine Pljevlja Igor Golubović.

“Poučeni dobrim iskustvom od prošle godine, zbog više nego sjajnih uslova u Pljevljima odlučili smo da ponovo počnemo pripreme ovdje. U Sportskom centru „Ada“ imali smo više nego dobre uslove i ujedno su ljudi ovdje gostoprimljivi i ljubazni. Mi dobre navike ne mijenjamo”, kazao je Pajković.

Predsjednik Opštine Pljevlja Igor Golubović poželio je uspjeh reprezentaciji na predstojećem Evropskom prvenstvu, uz nadu da će se ponovo vratiti u Pljevlja.

Direktor Srednje stručne škole Miljan Mitrović organizovao je ručak za našu reprezentaciju u “Milet bašti”, jednom od simbola plevaljske opštine.

Reprezentacija u Pljevljima ostaje do petka (9. avgust), kada se seli u Bijelo Polje, gdje će obaviti drugi dio priprema, koji će trajati do 24. avgusta. Nakon toga slijedi brušenje forme u Podgorici, gdje će Crna Gora odigrati i pripremne utakmice sa reprezentacijama Grčke i Irana, čiji je selektor Igor Kolaković. Pripreme i trening utakmice biće odrađeni u kompleksu “Verde”.

Evropsko prvenstvo za odbojkaše održaće se od 12. – 29. septembra, a prvi put igraće se u četiri zemlje – Francuskoj, Belgiji, Sloveniji i Holandiji.

Crna Gora je u grupi D, koja se igra u Roterdamu i Amsterdamu (Holandija), a sa nama u grupi su Poljska, Holandija, Ukrajina, Češka i Estonija. Prolaz u drugu fazu takmičenja obezbijediće po četiri selekcije iz svake grupe.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button