Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Evropsko prvenstvo 2021ReprezentacijaSeniori

Vakcinacija, pa odlazak u Skoplje na turnir (FOTO, VIDEO)

Prije polaska selektor Veljko Bašić i naši odbojkaši vakcinisani su protiv virusa COVID-19

Odbojkaška reprezentacija Crne Gore sjutra ujutru putuje za Skoplje, gdje će od 19. do 21. avgusta učestvovati na 45. memorijalnom turniru “Branko Hadžiiljoski – Čajka”, a prije polaska selektor Veljko Bašić i naši odbojkaši vakcinisani su protiv virusa COVID-19.

 

Selektor i igrači, od kojih su neki već bolovali, odlučili su se na taj potez kako bi zaštitili i sebe i druge od virusa koji i dalje hara čitavom planetom, a zahvaljujući izuzetno ljubaznom osoblju koje je zaduženo za vakcinaciju i kojem se i ovim putem posebno zahvaljujemo, sve je proteklo bez i najmanjeg problema.

Poslije dva dijela priprema, prvog u Pljevljima, a drugog u Podgorici, prvi protivnik naše selekcije u Skoplju biće upravo domaća reprezentacija Sjeverne Makedonije, a meč je na programu 19. avgusta od 20 časova. Naredna dva dana izabranici našeg selektora Veljko Bašića igraće protiv preostalih učesnika turnira – prvo protiv Slovačke (20. avgust, 17 časova), a posljednjeg dana protiv Izraela (21. avgust, 17 h).  Nakon posljednjeg dana takmičenja, održaće se ceremonija dodjele nagrada i izbor najboljih pojedinaca turnira. Utakmice se igraju u dvorani “Boris Trajkovski”, gdje će učesnici turnira svakodnevno moći i da treniraju. Prvi trening naše selekcije zakazan je za sjutra popodne.

Evo šta o pripremama i turniru u Skoplju kaže naš primač servisa Marko Vukašinović:

Naravno, dueli u Skoplju neće imati takmičarski značaj, ali važno je što su Sjeverna Makedonija i Slovačka, kao i naša selekcija, učesnice predstojećeg Evropskog prvenstva, pa će im taj turnir biti sjajna provjera urađenog na pripremama.

O tome govori i mladi srednji bloker Matija Ćinćur:

Poslije turnira u Sjevernoj Makedoniji, crveni“ će od 22. do 27. avgusta u Podgorici sparingovati sa poljskim Zavjerćeom, koji sa klupe vodi naš proslavljeni trener Igor Kolaković, a čiji je pomoćnik Srđan Popović.

Evropski šampionat počinje 1. septembra, kada startuju grupe C i D, dan kasnije počinje takmičenje u grupi A, dok utakmice u grupi B, u kojoj je Crna Gora,  startuju 3. septembra, a igraju se u češkom gradu Ostravi. Rivali našeg tima biće Bugarska (3. septembar, 17.15 časova), Slovenija (4. septembar, 16 časova), Italija (5. septembar, 19 časova), Češka (7. septembar, 19 časova) i Bjelorusija (8. septembar, 19 časova).

Povezani članci

Back to top button