Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Evropsko prvenstvo 2021ReprezentacijaSeniori

Reprezentacija odradila trening u Skoplju, sjutra protiv domaćina

Crnogorska ekspedicija otputovala je rano jutros za glavni grad Sjeverne Makedonije, u koji je stigla oko 16 časova. U hotelu je odmah po dolasku odrađeno PCR testiranje, a reprezentacija je od 18 časova imala trening u dvorani “Boris Trajkovski”, u kojoj će se igrati turnir

Sjajna provjera urađenog u dvije faze priprema crnogorske odbojkaške reprezentacije za Evropsko prvenstvo, uslijediće od četvrtka do subote u Skoplju, gdje će izabranici našeg selektora Veljka Bašića učestvovati na 45. Memorijalnom turniru “Branko Hadžiiljoski – Čajka”. Na turniru će još nastupiti domaća selekcija Sjeverne Makedonije, Slovačka i Izrael.

Crnogorska ekspedicija otputovala je rano jutros za glavni grad Sjeverne Makedonije, u koji je stigla oko 16 časova. U hotelu je odmah po dolasku odrađeno PCR testiranje, a reprezentacija je od 18 časova imala trening u dvorani “Boris Trajkovski”, u kojoj će se igrati turnir.

Evo šta o turniru u Skoplju kaže libero reprezentacije Crne Gore Nikola Lakčević:

Prvi meč na turniru naša selekcija igra sjutra, 19. avgusta od 20 časova protiv Sjeverne Makedonije. Naredna dva dana Bašićevi puleni igraće protiv preostalih učesnika turnira – prvo protiv Slovačke (20. avgust, 17 časova), a posljednjeg dana protiv Izraela (21. avgust, 17 h).  Nakon posljednjeg dana takmičenja, održaće se ceremonija dodjele nagrada i izbor najboljih pojedinaca turnira.

Crnu Goru će u Skoplju predstavljati: tehničari Rajko StrugarDanilo Dubak, primači servisa Vojin Ćaćić, Marko Bojić, Ivan Zvicer, Marko Vukašinović, Nemanja Peruničić, srednji blokeri Luka Babić, Ivan Ječmenica, Blažo Milić, Matija Ćinćur, korektori Miloš Ćulafić, Aleksandar Minić, Milutin Pavićević, te libera Nikola Lakčević i Miloš Kosović.

U stručnom štabu Veljka Bašića za ovu priliku su pomoćni trener Darko Prebiračević, specijalista za fizičku pripremu Vladimir Živanović, tim menadžer Nikola Kažić, statističar Pavle Matić, fizioterapeuti Vladimir Dragojević i Drago Đurović, te portparol Aleksandar Vučković. Uz reprezentaciju će u Skoplju biti i generalni sekretar Odbojkaškog saveza Crne Gore Ivan Bošković i predsjednik Skupštine OSCG Zoran Vukčević.

Povezani članci

Back to top button