Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Kvalifikacije za EP (odbojkaši)ReprezentacijaSeniori

U srijedu protiv Luksemburga, navijači na potezu u Kolašinu

Kolašin se pokazao kao izuzetan domaćin naše muške seniorske reprezentacije, ostalo je još samo da dvorana bude puna u vjerovatno najvažnijem meču u kvalifikacijama za EP

Još samo dva dana ostala su do početka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u konkurenciji seniora. Nakon dva uzastopna nastupa na najvećoj odbojkaškoj smotri Starog kontinenta, naša reprezentacija je sada podmlađena, a novi je i selekor, premda je Ivanu Joksimoviću to drugi put da vodi reprezentaciju Crne Gore. U Odbojkaškom savezu napravljena je strategija za najbezbolnije prevazilaženje smjene generacija i plasman na Evropsko prvenstvo 2025, ali u taboru reprezentacije, u stručnom štabu i u OSCG svi vjeruju da bi Crna Gora mogla da zaigra i na EuroVoley-u naredne godine, treći put uzastopno. Uostalom, pripreme koje su odrađene u Kolašinu, atmosfera u ekipi, požrtvovanje i volja koji su krasili momke u crvenim dresovima, pružaju nadu da će već u srijedu protiv Luksemburga pokazati da imamo čemu da se nadamo. Ostalo je još samo da dvorana u Kolašinu bude ispunjena do posljednjeg mjesta, da publika našoj selekciji da toliko potreban vjetar u leđa u vjerovatno najvažnijoj utakmici u kvalifikacijama.

“S obzirom na sve ono lijepo što prati reprezentaciju od početka priprema u Kolašinu, ne sumnjam da će navijači napraviti još taj korak i u srijedu od 18 časova ispuniti dvoranu u susretu protiv Luksemburga. U pitanju je duel sa našim direktnim konkurentom za plasman na Evropsko prvenstvo i na kraju bi mogao da odlučuje svaki set osvojen u toj utakmici. Zato i ovom prilikom pozivam Kolašince da dođu i pomognu nam da startujemo pobjedom. Naravno, pozivam navijače i iz ostalih gradova Crne Gore da uživaju u odbojci i bodre našu selekciju. Siguran sam da će im se momci odužiti na najbolji način”, kaže predsjednik OSCG Cvetko Pajković.

U trenucima kad adrenalin raste do maksimuma pred početak kvalifikacija i kada se uglavnom razmišlja o predstojećoj utakmici, predsjednik OSCG ne zaboravlja i želi posebno da istakne gostorimstvo Kolašina, njegovih građana i rukovodstva Opštine od prvog dana boravka reprezentacije u tom gradu…

“Nemam riječi da opišem zadovoljstvo svih nas, počev od igrača i stručnog štaba, pa do rukovodstva Saveza, uslovima i svim drugim stvarima koje su pratile pripreme u Kolašinu. Uslovi u dvorani i hotelu “Bjanka” su idealni, teško da nešto slično može da se nađe bilo gdje u zemljama u okruženju. Najljepši dio te priče je ljubaznost svih ljudi sa kojima smo dolazili u kontakt, u dvorani, hotelu, na parkingu, u gradu… Posebnu zahvalnost dugujemo Opštini Kolašin i predsjednici Opštine Marti Šćepanović, koja je uradila sve da Kolašin bude domaćin kakav se samo može poželjeti. Zahvaljujući njoj i njenom timu, u srijedu će Kolašin biti domaćin pravog evropskog odbojkaškog spektakla”, ističe Pajković.

Povezani članci

Back to top button