Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Časovi odbojkeOSCGProjektiSlajder

U OŠ “Božidar Vuković – Podgoričanin” prezentovan čas odbojke

U sali OŠ “Božidar Vuković – Podgoričanin” selektor muške pionirske reprezentacije i trener OK Budućnost Zoran Vukčević, održao je čas odbojke pred velikim brojem djece i osnovce upoznao sa osnovnim elementima ovog sporta. U radu su mu pomogli i nastavnici fizičkog vaspitanja u ovoj Osnovnoj školi, Dražen Bulatović i Đorđe Šibalić, dok su praktični dio prezentovali juniorski reprezentativci Crne Gore, Ivan Zvicer i Aleksandar Vidić, članovi OK Budućnost.

Selektor Zoran Vukčević, izrazio je veliko zadovoljstvo ovom akcijom Odbojkaškog saveza i pohvalio saradnju sa osnovnim školama i dodao da je jako zadovoljan odzivom i interakcijom učenika na ovim časovima.

“Izuzetno sam zadovoljan ovim projektom, jer smatram da je odbojka jedan od najljepših sportova za razvoj djece i nadam se da će se ovim projektom ostvariti i i njegov cilj, a to je da se što više djece uključi u bavljenje ovim sportom, prije svega dječaka, koji su u deficitu.” – profesor fizičkog vaspitanja Dražen Bulatović.

Sjutra je planirana posjeta OŠ “Maksim Gorki” u terminu od 15:30h. Svim osnovnim školama koje učestvuju u ovom projektu Odbojkaški savez je podijelio lopte.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button