Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EPCG Prva liga odbojkašica (Ž)EPCG Superliga odbojkašica (Ž)Prvenstvo

Od sjutra počinje i Druga liga za žene

Meč između ekipa Budućnost Bemax i Galeb koji se igra u sali Srednje medicinske škole otvoriće treće kolo Prve lige za žene. Ovaj meč na programu je u petak, 23. oktobra 2015. godine sa početkom u 20 časova.

Preostale utakmice trećeg kola odigraće se u subotu, 24. oktobra 2015. godine. Od 18 časova, šampion Luka Bar će u dvorani “Topolica” u Baru ugostiti ekipu Nikšić. U istom tom terminu u sali Gimnazije u Kotoru sastaju se Gimnazijalac i Morača, dok će se u Mediteranskom sportskom centru u Budvi sastati Budva i Gorštak.

Oba meča grupe “A” Druge lige za žene igraju se u nedelju, 25. oktobra 2015. godine. U sali Gimnazije u Bijelom Polju sastaju se Jedinstvo i Morača 2. Ovaj meč počinje u 14,45 časova. Petnaest minuta kasnije predviđen je početak utakmice Budućnost Bemax 2 i Ibar koja se igra u sali Medicinske škole u Podgorici.

Takmičenje u grupi “B” počinje već sjutra, u petak, utakmicom u Herceg Novom između ekipa Albatros i Luka Bar 2. Zbog zauzetosti sale, i uz dogovor klubova, ovaj meč počinje u 15 časova. Drugi meč ove grupe odigraće se u subotu, od 15 časova u dvorani SC “Nikšić” gdje se sastaju Volley star i Galeb 2. U ovom kolu slobodna je ekipa Herceg Novi 2.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button