Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCGSlajder

Uskoro početak lige osnovnih škola u odbojci!

Danas je u press sali SC Morača održan sastanak predstavnika Odbojkaškog saveza Crne Gore, Sekreterijata za Kulturu i Sport Podgorice, i predstavnika aktiva fizičkog vaspitanja u osnovnim školama u Podgorici, na temu formiranja ligaškog takmičenja osnovnih škola u odbojci, pod pokroviteljstvom Sekreterijata za Kulturu i Sport Podgorice, a u saradnji sa Odbojkaškim savezom Crne Gore.

Sastanku je u ime Odbojkaškog saveza Crne Gore prisustvovao generalni sekretar Ivan Bošković, zajedno sa predstavnicima Sekreterijata za Kulturu i Sport Rajkom Ćupićem i Nelom Tatar, dok je ispred odbojkaških sudija prisutan bio Vrhovni sudija OSCG Saša Ivanović.

Na sastanku je iznijet predlog sistema takmičenja i navedeno je da će se ove godine po prvi put takmičenje odvijati u liga sistemu, odnosno utakmice će se igrati svake sedmice, a ne kao što je to slučaj bio do sada (cijelo takmičenje trajalo 2-3 nedjelje). Predviđeno je da start lige bude sredinom novembra i trajala bi do maja mjeseca, kada bi se odigralo finale.

Dogovoreno je da se u narednim danima škole koje su zainteresovane prijave, a da će konačan sistem takmičenja biti određen nakon što se utvrdi tačan broj ekipa koje će učestvovati.

Odbojkaški savez Crne Gore obezbijedio je pomoć u vidu lopti i mreža za škole koje budu učestvovale u takmičenju, a posebno za ekipe koje u takmičenju budu učestvovale i sa muškom i sa ženskom ekipom.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button