Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Kvalifikacije za EP (odbojkaši)ReprezentacijaSeniori

Sve bilo je bajka, EP je sada tako blizu

Tri pobjede u isto toliko mečeva u sjajnom ambijentu u Kolašinu, priliku dobili svi igrači i svi je iskoristili

Ako bismo na skali od 1 do 10 ocjenjivali sve ono što se dešavalo u Kolašinu od početka priprema pa zaključno sa trećom utakmicom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, cjelokupan učinak zasluživao bi ocjenu 11!

Sve je bilo bajka, koja je završena na najbolji mogući način – sa tri pobjede izabranika Ivana Joksimovića, uključujući i onu protiv favorizovanog Portugala, prvim mjestom u grupi uoči tri gostovanja, već viđenom vizom za Evropsko prvenstvo koja je sada praktično u džepu, te prilikom koju su dobili i iskoristili mladi igrači… Uz to, atmosfera u Kolašinu bila je fenomenalna, podrška u dvorani izuzetna, ljubaznost na svakom koraku očaravajuća… Bolje se nije moglo ni poželjeti!

U posljednjem meču sa Islandom, a i nekim ranijim, iskusniji igrači sa manjom minutažom pokazali da su s pravom u nacionalnom timu i da će narednih godina biti oslonac reprezentacije, a priliku su dobili i iskoristili je i naši mladi igrači…

“Nakon tri odigrane utakmice završili smo ciklus u Kolašinu. Zadovoljni smo, dobili smo sve tri utakmice. Sada imamo dan pauze, a u petak idemo za Island. Na Islandu takođe očekujemo tri boda, danas smo pokazali da i mlađi igrači mogu da iznesu taj teret”, poslije pobjede nad Islandom kazao je primač servisa Benjamin Hadžisalihović.

Sjajna atmosfera iz dvorane u srijedu veče prenijela se i u hotel “Bianca” u Kolašinu, koji je bio dom naše reprezentacije od početka priprema. Igrači su se čašćavali tortom koju su dobili kao dar hotela, kao da se nikom nije išlo kući, na više nego zasluženi dan odmora. Odbojkaši već sjutra putuju na Island, gdje će 14. avgusta igrati prvi naredni susret u kvalifikacijama. S obzirom na učinak u duelu sa istim protivnikom u prvom meču, nema sumnje da će selektor Joksimović ponovo šansu ukazati našim mladim snagama…

“Opravdali smo ulogu favorita protiv Islanda, mi mlađi smo dobili šansu i iskoristili smo je, nadam se, na pravi način. Čeka nas drugi ciklus kvalifikacija sa početkom na Islandu, nadam se da ćemo i tamo opravdati ulogu favorita kao što smo u ovom meču. Ulazimo u sljedeći ciklus veoma agresivno, iako smo sada negdje na korak od Evropskog prvenstva to ne znači da nećemo dati naš maksimum u svakom trenutku i u svakom sljedećem poenu. Nadam se da ćemo našim dobrim izdanjem u naredne tri utakmice završiti ove kvalifikacije”, ističe korektor Đorđe Jovović.

Povezani članci

Back to top button