Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Evropsko prvenstvo 2019

Press konferencija u četvrtak u Podgorici (11h)

Povodom početka priprema za istorijski, prvi nastup na Evropskom prvenstvu, u prostorijama Odbojkaškog saveza Crne Gore u četvrtak, 1. avgusta od 11 časova održaće se konferencija za novinare.

Predstavnicima medija obratiće se selektor Veljko Bašić, kapiten Vojin Ćaćić i jedan od najboljih i najiskusnijih igrača Miloš Ćulafić.

Reprezentacija se okupila u Pljevljima 28. jula, a od 1. avgusta biće kompletna, jer se ekipi pridružuje i Gojko Ćuk.

Naša selekcija će u Pljevljima trenirati do 9. avgusta. Reprezentacija se nakon toga seli za Bijelo Polje i tamo ostaje do 24. avgusta. Toga dana počinje posljednja faza priprema, koja će biti sprovedena u Verde Complexu u Podgorici, gdje će naš nacionalni tim boraviti do odlaska na Evropsko prvenstvo.

Predviđeno je da reprezentacija odigra više pripremnih utakmica sa selekcijama Grčke i Irana. Utakmice sa Grčkom, takođe učesnikom Evropskog prvenstva, odigraće se 26. i 27. avgusta.

Generalne probe za naš tim biće dueli sa selekcijom Irana, koju sa klupe predvodi proslavljeni crnogorski stručnjak Igor Kolaković. Iran je bio učesnik završnog turnira Lige nacija i po rejtingu je 8. selekcija na svijetu. Kolaković i njegovi izabranici boraviće u Crnoj Gori od 30. avgusta do 5. septembra, a sa našom reprezentacijom odigraće nekoliko pripremnih utakmica i obaviti nekoliko zajedničkih treninga.

Sve pripremne mečeve naša selekcija igraće u Verde Complexu.

Evropsko prvenstvo za odbojkaše održaće se od 12. – 29. septembra, a prvi put igraće se u četiri zemlje – Francuskoj, Belgiji, Sloveniji i Holandiji.
Crna Gora je u grupi D, koja se igra u Roterdamu i Amsterdamu (Holandija), a sa nama u grupi su Poljska, Holandija, Ukrajina, Češka i Estonija. Prolaz u drugu fazu takmičenja obezbijediće po četiri selekcije iz svake grupe.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button