Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Evropsko prvenstvo 2019GalerijaSlikeVideo

Crna Gora poražena od Holandije na startu Evropskog prvenstva

Odbojkaška reprezentacija Crne Gore poražena je u prvom nastupu na Evropskom prvenstvu – u sjajnoj atmosferi dvorane “Ahoj” u Roterdamu bolja je bila domaća Holandija i slavila rezultatom 3:0 (25:13, 25:17, 25:15)

statistika

U prvom setu naši igrači parirali su do rezultata 9:8, potom je Holandija uzela četiri poena zaredom, a naš selektor Veljko Bašić uzalud tražio dva tajm-auta. Set je definitivno riješen nakon tri asa Nimira Abdel-Aziza, nakon čega su domaći poveli sa 20:10 i rutinski priveli set kraju.

Drugi set bio je gotovo identičan – kad god bi na servis došao Abdel-Aziz, naši igrači imali bi problema sa prijemom. Sa njegova tri uzastopna servisa Holandija se prvo odlijepila na 15:10, sa nekoliko bljeskova Ćaćića, Bojića i Ječmenice Crna Gora je smanjila na 20:17, da bi onda na servis ponovo došao najbolji poenter Holanđana i servirao sve do kraja seta!

Holandija je bila bolja i u trećem setu i na kraju slavila maksimalnim rezultatom, a taj dio igre završen je 25:15.

Crna Gora sjutra od 19 časova igra protiv Estonije.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button