Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
U17 (M)

Poraz od Bugarske u drugom meču

U drugom meču Balkanskog prvenstva za pionire Crna Gora se sastala sa Bugarskom, od koje je poražena 0:3 (17:25, 21:25, 14:25)

“Na večerašnjoj utakmici prikazali smo mnogo više nego na jučerašnjem meču protiv Rumunije. Od prvog poena bili smo maksimalno fokusirani na teren, energija među nama igračima je bila na visokom nivou i da nije bilo par čudnih sudijskih odluka, rezultat je mogao biti znatno drugačiji. Tokom cijelog drugog seta imali smo rezultatski priključak, ali na kraju, ipak je presudio kvalitet Bugara i ovaj dio igre završen je sa 25:21. U trećem setu smo napravili mnogo grešaka i rezultat je bio očekivan. Izgubili smo i teorijsku šansu za plasman u polu – finale, ali obećavamo da ćemo se boriti do kraja na svakom meču. Ukoliko ponovimo igru iz prva dva seta na večerašnjem duelu, imamo čemu da se nadamo na svakom sledećem meču.”  – izjavio je kapiten Miljan Kastratović.

Crnu Goru sjutra očekuje duel sa Bosnom i Hercegovinom od 12h po našem vremenu (od 13h po lokalnom)

Crna Gora – Bugarska 0:3 (17:25, 21:25, 14:25)

Dvorana: Arsenal Spor

Poeni iz napada: Crna Gora 24, Bugarska 34. Poeni iz bloka: Crna Gora 5, Bugarska 10. Poeni iz servisa: Crna Gora 2, Bugarska 13. Greške: Crna Gora 19, Bugarska 23.

CRNA GORA: Bilčić 5, Radović 1, Lečić, Kastratović 8, Hadžisalihović, Radević 3, Vlahović, Peruničić 12, Pejović 2, Marović, Jelić , Pavićević.

Selektor: Zoran Vukčević. 

Bugarska: Asenov, Gerginov, Mladenov, Dimitrov, Stefanov 5, Georgivev 13, Nikolaev, Asparuhov 13, Vasilev 1, Marinv 13, Ivaov 4, Player 12 8, Penev.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button