Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
U17 (M)

Pioniri na startu poraženi od Rumunije

Prvog dana turnira u Kazanlaku, muška pionirska reprezentacija Crne Gore poražena je od selekcije Rumunije rezultatom 0:3 (12:25, 17:25, 21:25).

“Prvi set je praktično prošao pored nas, od samog starta se osjetio grč kod igrača, velika trema koja je rezultirala sa čak 12 grešaka. Drugi set smo krenuli malo angažovanije i kvalitetnije ali smo opet sredinom seta pali u igri i dozvolili reprezentaciji Rumunije da i ovaj set lagano privede kraju. U trećem setu smo bili u egalu sve do 19 – og poena da bi se ponovio drugi set, dvije greške smo napravili i nismo imali snage da se vratimo u meč. Pokušaćemo da u narednim utakmicama opustimo igrače kako bi prikazali bar dio onoga, što se od njih očekuje i što su prikazivali tokom priprema.” – izjavio je selektor Zoran Vukčević.

Naše momke sjutra očekuje meč sa Bugarima, koji počinje u 16h po našem vremenu (od 17h po lokalnom vremenu).

Crna Gora – Rumunija 0:3 (12:25, 17:25, 21:25)

Dvorana: Arsenal Spor.

Poeni iz napada: Crna Gora 22, Rumunija 33. Poeni iz bloka: Crna Gora 6, Rumunija 7. Poeni iz servisa: Crna Gora 3, Rumunija 11. Greške: Crna Gora 24, Rumunija 19.

CRNA GORA: Bilčić 2, Radović 1, Lečić, Kastratović 5, Hadžisalihović, Radević 5, Vlahović, Peruničić 11, Pejović 4, Marović, Jelić 3, Pavićević.

Selektor: Zoran Vukčević. 

Rumunija: Grigorije, Barta 11, Ana 6, Izet, Miran 5, Bajkulesku, Darlaci 17, Kalin, Vlad 1, Pop 7, Dragomir 4, Verseni.

Selektor: Stelian Gitan.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button