Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
U17 (M)

Pomak u igri, rezultat isti – pioniri poraženi od Grčke

U pretposlednjem meču na Balkanijadi Crna Gora je poražena od Grčke rezultatom 0:3 (27:29, 23:25, 21:25)

“Mislim da smo danas pokazali najviše, upoređujući sve utakmice koje smo odigrali na ovoj Balkanijadi. U prva dva seta smo bili u konstantom egalu, dok su se na startu trećeg seta Grci rezultatski odvojili. Uspjeli smo kasnije da uhvatimo priključak, ali ne i da preokrenemo. Imali smo mnogo bolji prijem nego na prethodnim mečevima. Svakako ostaje žal, što ni na ovom meču nismo uspjeli da osvojimo bar set, ali ukoliko budemo sjutra igrali kao danas siguran sam da će i to doći. Mislim da su dometi ove ekipe veći, ali jednostavno na ovom turniru nismo ništa prikazali.” – izjavio je Miodrag Jelić

Sjutra u istom terminu, od 10h po našem vremenu, Crna Gora se sastaje sa reprezentacijom Moldavije koja je poražena od Bosne i Hercegovine rezultatom 3:0 (25:17, 25:18, 25:20).

 

Crna Gora – Grčka 0:3 (27:29, 23:25, 21:25)

 

Dvorana: Arsenal Spor

Timovi su bili u sledećim sastavima:

CRNA GORA: Bilčić,  Radović, Lečić, Kastratović, Hadžisalihović, Radević, Vlahović, Peruničić, Pejović, Marović, Jelić , Pavićević.

Selektor: Zoran Vukčević. 

Grčka: Stefanidis, Andreopoulos, Makrygiannis, Konstantionu, Georgiou, Kepeandis, Kotsakis, Papadakis, Rousapoulos, Zaimis, Paptis, Papalaxiou.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button