Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SlajderU17 (M)

Pioniri pobijedili Moldaviju za sedmo mjesto

Crnogorski pioniri pobjedom su završili nastup na Balkanijadi. Izabranici selektora Vukčevića pobijedili su Moldaviju 3:1.

Prva pobjeda na turniru u Bugarskoj našim pionirima donijela je sedmo mjesto. Moldavija je savladana 28:26; 25:18, 26:28, 25:12.

“Tokom cijelog turnira nismo prikazali ni 50% svojih mogućnosti i zbog toga smo došli u situaciju da posljednjeg dana igramo za sedmo mjesto protiv reprezentacije Moldavije. Kad je u pitanju ovaj meč možemo biti zadovoljni jedino četvrtim setom jer se jedino u njemu vidjela rasterećenost i opuštenost igrača, dok je u ostalim setovima kao i u prethodnim mečevima bio prisutan konstantan grč. Naravno da nismo zadovoljni postignutim jer ova ekipa moze i mora mnogo više.Predstoji dosta rada sa ovim momcima kako bi se ispravile greške i kako bi počeli da prikazuju ono što se od njih i očekuje.
Očekujem od ove ekipe u kadetskom i juniorskom uzrastu mnogo bolje rezultate na svakom takmičenju na kojem budemo učestvovali”, rekao je selektor Crne Gore Zoran Vukčević.

Crna Gora – Moldavija 3:1 (28:26; 25:18, 26:28, 25:12)

Dvorana: Arsenal Spor

CRNA GORA: Bilčić, Radović, Lečić, Kastratović, Hadžisalihović, Radević, Vlahović, Peruničić, Pejović, Marović, Jelić , Pavićević.

Selektor: Zoran Vukčević.

Moldavija: Cosan, Mihailov, Cmeorgmiev, Cuciurean, Moiseev, Tcaci, Cozlovschi, Fagurel, Galcmin, Popa, Bejan, Tabac

Selektor: Tiuliu

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button