Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Treneri

Osnivačka sjednica Udruženja odbojkaških trenera Crne Gore 14.septembra u Podgorici

Poštovane kolege treneri,

Ovim putem želimo da vas obavijestimo o pokrenutoj inicijativi osnivanja Udruženja odbojkaških trenera Crne Gore koje bi se bavilo ostvarivanjem zajedničkih ciljeva, potreba i interesa vezanih za odbojkaški sport, odnosno organizovanjem i edukacijom odbojkaških trenera.

Drago nam je da vas pozovemo da budete članovi i da se uključite u rad ovog udruženja, kako bi svi treneri koji aktivno rade u Crnoj Gori mogli zajednički da se angažuju po pitanjima zaštite položaja i interesa odbojkaških trenera, kao i afirmacije uloge trenera u okviru odbojkaškog sporta.

Planirano je da se osnivačka sjednica održi dana 14.09.2023.godine u 12 časovau konferencijskoj sali hotela „VOCO“ u Podgorici, a na njoj bi se razmotrila sledeća pitanja, u skladu sa Zakonom o nevladinim organizacijama Crne Gore:

  1. Usvajanje odluke o osnivanju Udruženja odbojkaških trenera Crne Gore (UOTCG);
  2. Usvajanje odluka o izboru Predsjednika Skupštine, Predsjednika udruženja i Upravnog odbora UOTCG:
  3. Usvajanja Statuta UOTCG.

Donošenje gorenavedenih odluka i dokumenata preduslov je za registraciju udruženja kod nadležnog ministarstva, a ostala dokumenta od značaja za rad udruženja bi se usvajala na predstojećim sjednicima UOTCG.

Nadamo se da ćete pokrenutu inicijativu smatrati korisnom i da ćete uzeti učešće u predstojećem radu UOTCG.

Za sva pitanja i eventualne komentare na dokumenta iz priloga maila stojimo na raspolaganju.

Srdačan pozdrav,

Veselin Vuković

Predsjednik Trenerske komisije OSCG

Povezani članci

Back to top button