Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Škola odbojke

Održan finalni turnir projekta “Besplatna škola odbojke” u Kolašinu

Finalni turnir u okviru projekta OSCG “Besplatna škola odbojke” održan je u nedjelju, 18. juna u sali Osnovne škole “Risto Manojlović u Kolašinu.

Učešće na turniru je uzelo oko 60 dječaka, učesnika projekta koji treniraju u osnovim školama u Pljevljima, Beranama, Kolašinu, Mojkovcu i Bijelom Polju.

Finalni turnir je odigran u dvije kategorije za dječake rođene 2010. godine i mlađi kao i dječake rođene 2008/2009 godine i mlađi.

Pehare i medalje za plasman od prvog do trećeg mjesta uručio je Dragiša Ćalov, koordinator projekta OSCG.

U konkurenciji dječaka rođenih 2010. godine i mlađi, prvo mjesto osvojila je ekipa iz Berana (OŠ “Vuk Karadžić” i OŠ “Vukašin Radunović” i OŠ “Radomir Mitrović”), drugo mjesto osvojila je ekipa iz Bijelog Polja (OŠ “9. Maj”), dok je treća bila ekipa iz Mojkovca (OŠ “Aleksa Đilas Bećo”).

U konkurenciji dječaka rođenih 2008/2009 godine i mlađi, prvo mjesto osvojila je ekipa iz Bijelog Polja (OŠ “9. Maj”), drugo mjesto osvojila je ekipa iz Berana (OŠ “Vuk Karadžić” i OŠ “Vukašin Radunović” i “Radomir Mitrović”), a treće mjesto podijelile su ekipe iz Pljevalja (OŠ “Boško Buha”, OŠ “Ristan Pavlović”, OŠ “Salko Aljković”), Mojkovca (OŠ “Aleksa Đilas Bećo”) i Kolašina (OŠ “Risto Manojlović”).

Ekipe su predvodili nastavnici fizičkog vaspitanja, Dragan Mašković iz Bijelog Polja, Milovan Vešović iz Berana, Željko Cmiljanić iz Pljevalja, dok je Igor Peković je predvodio ekipu iz Mojkovca i Kolašina.

Projekat OSCG “Besplatna škola odbojke” dio je projekta Evropske odbojkaške konfederacije “CEV School Volleyball” koji za cilj ima popularizaciju muške odbojke u Crnoj Gori, a podržali su ga i Ministarstvo prosvjete i Ministarstvo sporta i mladih.

Povezani članci

Back to top button