Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Časovi odbojkeOSCGProjektiSlajder

“Čas odbojke” od sjutra i u Budvi, u Podgorici nastavak akcije

U naredna dva dana (22. i 23. oktobra) Odbojkaški savez će posjetiti, u sklopu akcije “Čas odbojke”, još četiri osnovne škole, dvije u Podgorici, a po prvi put časovi će biti održani i u dvije osnovne škole u Budvi.

Sjutra i preksjutra će selektor muške pionirske reprezentacije Zoran Vukčević i naši kadetski reprezentativci posjetiti dvije podgoričke osnovne škole i održati časove odbojke. Prvo je planirana posjeta OŠ “Božidar Vuković – Podgoričanin”, sjutra (četvrtak, 22.oktobar) u 11h, a za petak (23.oktobar) u 15:30h, planirana je posjeta OŠ “Maksim Gorki”.

Takođe, u naredna dva dana u sklopu ove akcije, Odbojkaški savez će u saradnji sa osnovnim školama iz Budve, organizovati časove odbojke i u tom gradu. Časove će držati selektor muške kadetske reprezentacije Crne Gore Predrag Ćorluka, a u radu će mu pomagati bivši odbojkaški reprezentativac Crne Gore, Marko Bagarić.

 Za sjutra (četvrtak, 22.oktobar) je zakazan čas odbojke u OŠ “Druga osnovna škola” u 12:25h, dok će u petak (23.oktobra) časovi  biti održani u OŠ “Stefan Mitrov Ljubiša” od 08-12h.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button