Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Kvalifikacije za EP (odbojkašice)Slajder

Milačić: Ukoliko pružimo maksimum, rezultat neće izostati

Ženska seniorska reprezentacija od sjutra će igrati na kvalifikacionom turniru prve runde, koji se održava u Baru 09-11.maja. Danas je u hotelu Sidro održana konferencija za novinare na kojoj su osim selektora Milačića, prisustvovale i tehničar Evgenija Milivojević i primač Ksenija Ivanović.

“Priključiće nam se na dan turnira i Tanja Bokan, koju znam jako dobro, u Baru je i počela da igra odbojku, tu je postala pravi igrač. Uz njen kvalitet i borbenost ekipe, naša je obaveza da damo maksimum na svakoj utakmici, kao što smo to radili na svakom treningu. U tom slučaju, bio bih prezadovoljan. Naš cilj je da damo sve od sebe i onda ni rezultat neće izostati”, rekao je Milačić na konferenciji za novinare.

Tehničar Evgenija Milivojević kazala je da očekuje dobar rezultat na kvalifikacionom turniru.

“Imamo velike šanse, jer imamo par dobrih i iskusnih igračica, kao što su Tanja Bokan i Ksenija Ivanović. Sa njima sigurno imamo velike šanse da se kvalifikujemo u narednu rundu”, kazala je Milivojević.

Crna Gora će na startu turnira, sjutra u 19 sati, igrati sa Bosnom i Hercegovinom.

U drugom meču te grupe, dva i po sata ranije, sastaće se Estonija i Litvanija.

Crna Gora će u subotu igrati sa Estonijom (19), a u nedjelju sa Litvanijom (20).

Foto: S.Jončić

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button