Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCG

Lovćen uručio zahvalnicu Odbojkaškom savezu Crne Gore

"Kada god se Lovćen obratio Odbojkaškom savezu Crne Gore, savez je izašao u susret"

Predstavnici odbojkaškog kluba “Lovćen” sa Cetinja uručili su Odbojkaškom savezu Crne Gore zahvalnicu za razvoj odbojke na Cetinju.

Zahvalnicu predsjedniku OSCG Cvetku Pajkoviću uručio je direktor OK “Lovćen” Slobodan Jablan, a u delegaciji OK “Lovćen” bio je i trener Zoran Martinović, koji je bio “alfa i omega” organizacije turnira veterana.

“Ovo je samo jedan mali znak pažnje, jer kada god se OK “Lovćen” obratio Odbojkaškom savezu Crne Gore, savez je izašao u susret, što povodom ligaškog dijela odbojkaškog prvenstva, tako i da učestvuje u organizaciji odbojkaškog turnira veterana”, kazao je Zoran Martinović.

Na nedavno održanom turniru “Trinaestojulski odbojkaški turnir veterana”, koji se odigrao se 13-15.jula na Cetinju, OK “Lovćen” je imao podršku Odbojkaškog saveza Crne Gore u organizaciji turnira, čija organizacija je iz godine u godinu sve ozbiljnija i poprima tradicionalni karakter.

Povezani članci

Back to top button