Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Kvalifikacije za EP (odbojkaši)ReprezentacijaSeniori

Seniori u petak i subotu igraju pripremne utakmice sa Bosnom i Hercegovinom

Naš srednji bloker Blažo Milić poziva publiku da u subotu u Kolašinu na djelu vidi selekciju koja juri treći nastup na EP

Gotovo čitav mjesec prošao je otkako je sa radom u Kolašinu krenula muška odbojkaška reprezentacija Crne Gore, pa je došlo vrijeme da se vidi dokle se stiglo u nastojanju da se u najboljoj mogućoj formi dočeka početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Selektor Ivan Joksimović i njegovi puleni u petak i subotu (22. i 23. jul) imaće dva kontrolna meča sa selekcijom Bosne i Hercegovine u Kolašinu, od kojih će prvi u petak imati formu trening utakmice (bez publike), a drugi zvaničnog susreta (subota, početak u 18 sati). U tom gradu naša selekcija igraće i kvalifikacione mečeve u kojima je domaćin, protiv Luksemburga (3. avgust), Portugala (7. avgust) i Islanda (10. avgust).

“Uskoro dočekujemo ekipu Bosne i Hercegovine, poznajemo te igrače i nadam se da ćemo sa njima dobiti kvalitetan sparing koji će biti dobar za nas. Vjerujem da će u subotu odziv ljudi biti zadovoljavajući, da će doći da na djelu vide reprezentaciju, što će nam u krajnjoj liniji pomoći za još bolju energiju na terenu”, kaže sjajni srednji bloker Blažo Milić, koji je nastupao na oba evropska prvenstva na kojima je igrala naša reprezentacija.

Reprezentacija je u Kolašinu od 26. juna, atmosfera u taboru “crvenih” je na najvećem nivou, a igrači nakon prvog, najtežeg dijela priprema, po pravilu jedva čekaju da počnu sa utakmicama…

“Pripreme protiču u najboljem redu, intenzitet na treninzima je veoma jak, pa je i umor prisutan. Ali, sve je to normalno za ovaj period. Umor polako popušta i postepeno dobijamo na brzini i agresivnosti. Najvažnije je da nemamo povreda i da je atmosfera u timu jako dobra”, ističe Milić, koji je imao vrhunsku sezonu na domaćoj sceni i bio jedan od najzaslužnijih što je Budva osvojila duplu krunu.

Uslovi koje reprezentacija ima na pripremama u Kolašinu zaista su vrhunski, počev od dvorane i uslova za trening, koja sa odbojkaškom podlogom izgleda  izuzetno atraktivno, pa do smještaja u hotelu “Bjanka”, odmah pored dvorane…

“Odbojkaški savez je ove godine napravio pravi izbor izabravši Kolašin kao destinaciju za pripreme i igranje utakmica u kvalifikacijama. Hotel “Bjanka” nam pruža sve uslove i umnogome pomaže i čini lakšim i boljim naš boravak i pripreme”, zaključuje Blažo Milić.

Ostaje još da se u subotu što više navijača okupi na utakmici protiv BiH, da pruže podršku našoj reprezentaciji i pokažu da će joj dati vjetar u leđa i u predstojećim kvalifikacijama.

Povezani članci

Back to top button