Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCG

Održan sastanak OSCG sa klubovima

EPCG Superliga odbojkašica startuje 30.septembra, EPCG Superliga odbojkaša 14.oktobra

Odbojkaški savez Crne Gore održao je danas sastanak sa predstavnicima crnogorskih odbojkaških klubova.

Sastanku su ispred Odbojkaškog saveza Crne Gore prisustvovali direktor reprezentativnih selekcija Nikola Kažić, komesar takmičenja Miloš Jovanović, a ispred klubova prisutni su bili: Avdulah Radončić (Budućnost volley), Rajko Tijanić (Galeb Liko Soho Group), Slobodan Jablan i Zoran Martinović (Lovćen) Milan Franović (Gimnazijalac), Branka Obradović i Darko Klasić (Albatros), Darko Prebiračević (Jedinstvo), Sanja Jovović (Herceg Novi), Marko Blagojević (Morača).

 

Na sastanku je raspravljano o predlogu sistema i propozicija takmičenja za sezonu 2022/2023, eventualnim izmjenama istih, kao i o mogućnosti početka i organizacije takmičenja “EKO mini odbojke” i pionirske lige.

Od naredne sezone promijeniće se i nazivi odbojkaških liga Crne Gore – EPCG Superliga odbojkaša, EPCG Superliga odbojkašica i EPCG Prva liga odbojkašica.

Predloženo je da početak EPCG Superlige odbojkašica bude 30.septembra, a za EPCG Superligu odbojkaša 14. oktobra 2022. godine.

Takođe, na osnovu saradnje OSCG i MNE Sport TV, dogovoreno je da se jedna utakmica uvijek igra petkom i ista će biti prenošena direktno na MNE Sport televiziji.

Predlog sistema i propozicija takmičenja usvaja Skupština OSCG.

Povezani članci

Back to top button