Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SlajdertikerU18 (M)U18 (Ž)

Kadetkinje u Baru, kadeti u Francuskoj

U periodu 08-11.januara 2015.godine igraće se kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2015 za kadete i kadetkinje. Bugarska će biti domaćin (Varna i Plovdiv) prvenstva za kadetkinje, dok će Turska (Ankara) biti domaćin završnog turnira za kadete. Ove dvije reprezentacije su time i stekle pravo da učestvuju na završnicama ovih prvenstava.

Crna Gora će u Baru biti domaćin kvalifikacionog turnira za kadetkinje. U grupi sa našim kadetkinjama su još reprezentacije Holandije, Austrije i Grčke.

Naši kadeti će igrati u Francuskoj u grupi sa domaćinom, Austrijom i Estonijom.

Za obije kategorije prijavljeno je 32 selekcije, i startovaće se od druge runde kvalifikacija, zbog broja registrovanih ekipa. Igraće se 8 turnira sa po 3 ili 4 selekcije. Prvoplasirana reprezentacija će izboriti direktan plasman na Evropsko prvenstvo, kao i najbolje tri drugoplasirane ekipe.

Evropsko prvenstvo za kadetkinje u Bugarskoj biće održano od 23.marta do 5.aprila i na njemu će učestvovati 12 reprezentacija.

Evropsko prvenstvo za kadete u Turskoj igraće se od 4. do 12.aprila 2015.godine i na njemu će učestvovati 12 reprezentacija.

Konačan ranking nakon prve, druge i finalne runde Evropskog prvenstva, odlučivaće o tome koje reprezentacije mogu da učestvuju na Svjetsko prvenstvo.

KADETKINJE:

kadetkinje

KADETI:

kadeti

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button