Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
FIVB

U Subotici počeo Kurs za kandidate za međunarodne sudije FIVB

U hotelu “Patria” u Subotici, danas je počeo Kurs za kandidate za međunarodne sudije FIVB, koji će se održati do 10. avgusta u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije. Kandidati (21) će tokom trajanja Kursa suditi utakmice Balkanskog prvenstva 2014. za juniorke. Sergej Titov iz Rusije, sekretar Sudijske komisije FIVB, je direktor Kursa, dok je Aleksandar Džejms Stil iz Škotske, predsjednik Komisije za pravila igre FIVB, instruktor na Kursu.

Na Kursu učestvuje 21 kandidat za međunarodne sudije iz 12 zemalja: Slaviša Kuzmanović i Anel Delić iz Bosne i Hercegovine, Šjarhej Budzeika i Alijaksandr Sudzeu iz Belorusije, Olja Budurova i Vanja Parvanova iz Bugarske, Ana Stipaničev i Toni Ivković iz Hrvatske, Šantal Keze i Ehsanolah Redžaejan iz Francuske, Ines Renč i Matijas Evald iz Nemačke, Mauro Karlo Goitre i Armando Zimbari iz Italije, Vouter De Bar iz Holandije, Pedro Migel Lopeš Pinto iz Portugalije, Sedrik Grelije iz Švajcarske, Devoni Nikol Meklarti i Vilijam Tornburg iz SAD, Aleksandra Balandžić i Đorđe Stevanović iz Srbije.

Prvi Kurs za međunarodne sudije u 2014. održan je u Keniji od 3. – 10. marta, drugi u Tajlandu od 14. – 21. maja. Četvrti je na programu od 25. – 31. avgusta u Japanu, a peti od 8. – 16. novembra u Nigeriji, dok je organizator Kursa za međunarodne sudije u beach – volley Lihtenštajn od 3. – 10. avgusta.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button