Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Evropsko prvenstvo 2021

Crna Gora startuje na Evropskom prvenstvu protiv Bugarske 3. septembra

Prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu 2021. godine odbojkaši Crne Gore odigraće 3. septembra od 17.15 časova protiv Bugarske! Mečevi u grupi B, u kojoj je naša reprezentacija, igrače se u češkom gradu Ostravi, a izabranici Veljka Bašića potom će za protivnike imati Sloveniju (4. septembar, 16 časova), Italiju (5. septembar, 19 časova), Češku (7. septembar, 19 časova) i Bjelorusiju (8. septembar, 19 časova).

Evropski šampionat počinje 1. septembra, kada startuju grupe C i D, dan kasnije počinje takmičenje u grupi A, dok utakmice u grupi B startuju 3. septembra.

Prve četiri reprezentacije iz naše grupe plasiraće se u osminu finala i ukrštaće sa grupom D, u kojoj su Francuska, Njemačka, Hrvatska, Slovačka, Letonija i Estonija. Utakmice osmine finala i četvrtfinala našeg dijela kostura takođe će se igrati u Ostravi. Drugi dio kostura igraće osminu finala i četvrtfinale u poljskom gradu Gdanjsku. Polufinalni mečevi i utakmice za medalje odigraće se takođe u Poljskoj, ali u Katovicama. Finale i meč za treće mjesto na programu su u nedjelju 19. septembra.

Crna Gora drugi put uzastopno nastupa na Evropskom prvenstvu, nakon što je 2019. godine u Holandiji zabilježila dvije pobjede, nad Estonijom i Češkom. Bašićevim pulenima tada je za prolaz u drugi krug nedostajao samo jedan set…

U kvalifikacijama za EuroVolley 2021. održanim u maju, Crna Gora je osvojila prvo mjesto u grupi, ispred Grčke, Azerbejdžana i Gruzije.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button