Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CEV

CEV i Mikasa potpisali ugovor novi četvorogodišnji ugovor

Andre Mejer iz Luksemburga, predsjednik Evropske odbojkaške konfederacije, CEV, i Daisuke Akijama, generalni direktor Mikase, potpisali su novi, četvorogodišnji Ugovor o saradnji na svečanoj ceremoniji u hotelu Kempinski u Antaliji.

“Mikasa je dugoročni partner naše odbojkaške porodice i mi smo zadovoljni produžetkom našeg partnerstva za još četiri godine”, rekao je predsjednik CEV Andre Mejer . “Ovaj sporazum prati nekoliko etapa koje su obilježile poslednjih nekoliko mjeseci naše saradnje. Ja bih počeo podsećajući da je inovativna lopta MVA200CEV , prva odbojkaški specijalno dizajnirana za kontinentalna takmičenja, a koja je svečano predstavljena prošlog juna na Gala večeri u Beču. Za desetak dana ova lopta će se pretvoriti u jedan od zaštitnih znakova na 2015 CEV DenizBank odbojkaškoj Ligi šampiona sa svojim inovativnim izgledom i osjećam da će nam pomoći da širimo poruku naše kampanje ” Green Way” . Mikasa je na našoj strani od samog početka ove akcije i podržava naše napore u tome da težimo za inovacije i izvrsnosti.”

Predsjednik OSCG Cvetko Pajković i generalni sekretar Ivan Bošković prisustvovali svečanoj ceremoniji potpisivanja ugovora CEV i Mikase
Predsjednik OSCG Cvetko Pajković i generalni sekretar Ivan Bošković prisustvovali svečanoj ceremoniji potpisivanja ugovora CEV i Mikase

Ugovor je potpisan do 2020. godine, a novitet je lopta MVA 200 CEV, zeleno žute boje, kojom će se igrati utakmice u Deniz bank Ligi šampiona 2015, koja je predstavljena prošlog juna na “Gala večeri” CEV u Beču.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button