Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EPCG Superliga odbojkašica (Ž)tiker

AOK Rudar – Gimnazijalac 3:0

AOK Rudar – Gimnazijalac 3:0 (25:15, 25:14, 25:13)

Dvorana S.C. „Ada“. Gledalaca oko 350. Sudije: Slobodan Kovačević (Podgorica) i Sanja Šljukić (Nikšić).

AOK RUDAR: Posuka, Lečić, Svrkota, Ćurčić, Dragaš, A. Petrović, Vučetić, D. Petrović, Đurović, Damjanović. Libero: Đaković, Muhović. Trener Ana Marković.

GIMNAZIJALAC: Barbić, Ćetković, Tomić, Jovanović, Kapetanović, A. Parapid, M. Parapid, Vujković, Fuštić, Pajović. Libero: Stanišić i Krasnići. Trener Božidar Barbić.

Do prvog trijumfa ove sezone AOK Rudar je došao odličnom igrom mladog tima, koji je u svim elementima igre nadigrao rivala. Od samog početka utakmice djevojčice iz Pljevalja su agresivnim servisom na najiskusnije igračice Gimnazijalca, Jovanović i Pajović dolazile do prednosti i na prvi tehnički tajm aut otišle sa četiri poena viška, bilo je 8:4. Kotoranke su uspjele nakon tajm auta da priđu na minis dva, ali pulenke Ane Marković ponovo su stekle pristojan rezultatski višak od pet poena 11:6. Međutim, Gimnazijalac se vratio došao na poen zaostatka 11:10, ali to je bilo sve od Kotoranki u ovoj utakmici. Istina u drugom i trećem setu gošće su povele sa 1:0, ali su odmah igračice AOK Rudara stekle rezultastku prednost od četiri poena viška, koju su do kraja setova povećavale i sasvim zasluženo došle do pobjede.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button