Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CEV

“Fer – plej” nagrada Ordean i Melnikjuk iz Rumunije

Joana Aleksandra Ordean i Adrijana Melnikjuk iz Rumunije, reprezentativke Rumunije u beach – volley dobitnice su nagrade za “Fer – plej” CEV. Nagradu im je uručio Andre Mejer, predsjednik CEV.

Ordean i Melnikjuk su u I rundi Kontinentalnog Kupa igrale za Rumuniju u E grupi u Skinijasu, u Grčkoj. Poslednjeg dana takmičenja, u meču za 2. mjesto i plasman u II rundu takmičenja, Rumunke su igrale protiv Bjelorusije, od koje su u polufinalu izgubile sa 2:0. Sjakretava i Šalajeuskaja su vodile sa 1:0 u setovima (21:12) i 19:8 u drugom setu, kada je Viktorija Sjakretava povrijedila leđa. Posle ukazane ljekarske pomoći bilo je evidentno da reprezentativka Bjelorusije ima bolove, ali je željela da nastavi meč. Tada su Ordean i Melnikjuk dozvolile rivalkama da osvoje preostala dva poena, dobiju set sa 21:8, a time i meč sa 2:0.

– Joana Aleksandra Ordean i Adrijana Melnikjuk su svima poslale poruku o fer – pleju, kao niko drugi tokom poslednjih godinu dana i zato smo ponosni što im možemo dodijeliti ovu prestižnu nagradu, kao primjer svim sportistima. – istakao je Andre Mejer, predsjednik CEV.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button