Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Kvalifikacije za EP (odbojkaši)OSCGSeniori

Žrijeb za EP odbojkaša 16.januara u Briselu

U srijedu (16. januara) u Briselu biće održan žrijeb za Evropsko prvenstvo za odbojkaše.

Na tom šampionatu Starog kontinenta prvi put će nastupiti i crnogorski odbojkaši. Odbojkaški savez Crne Gore će na žrijebu u Briselu predstavljati Cvetko Pajković, predsjednik OSCG.

Plasman na EP, od 12. do 29. septembra, izborili su organizatori, Francuska, Belgija, Slovenija i Holandija, kao i Srbija, Rusija, Njemačka, Italija, Bugarska, Češka, Poljska i Turska sa prethodnog EP.

Iz ovih kvalifikacija vizu su izborili pobjednici kvalifikacionih grupa, Rumunija, Estonija, Slovačka, Portugal, Bjelorusija, Ukrajina i Grčka, te pet najboljih drugoplasiranih selekcija, Finska, Crna Gora, Austrija, Španija i Makedonija.

Na šampionatu će 24 reprezentacije biti podijeljene u četiri grupe. Grupa A će se igrati u Monpeljeu, Nantu i Parizu (Francuska), grupa B u Briselu i Antverpenu (Belgija), grupa C u Ljubljani (Slovenija) i grupa D u Roterdamu, Amsterdamu i Apeldornu (Holandija).

Plasman u osminu finala izboriće po četiri selekcije iz svake grupe, a mečevi za medalje će biti odigrani u Francuskoj…

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button