Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CEVSlike

Završen 43. Kongres CEV, od petka do nedjelje FIVB Kongres

Odbojkaški savez Crne Gore predstavljaju predsjednik Cvetko Pajković i generalni sekretar Ivan Bošković

U četvrtak je u Kongresnom centru “Papendal” u Arnemu (Holandija) održan 43. Kongres CEV.

Nakon što je Aleksandar Boričić, predsjednik CEV otvorio Kongres Evropske odbojkaške konfederacije, prisutne delegate pozdravio je i Ari Grasa, predsjednik FIVB.

Predsjednik OSCG Cvetko Pajković i generalni sekretar OSCG Ivan Bošković predstavljali su Odbojkaški savez Crne Gore na Kongresu Evropske odbojkaške konfederacije (CEV). Bošković je takođe bio i član verifikacione komisije 43. Kongresa CEV.

Na Kongresu su usvojeni izvještaji Evropske odbojkaške Konfederacije za prethodnu godinu, a posebne prezentacije imale su nacionalne federacije Turske i Italije.

Naredni 44. Kongres CEV biće jubilarni, jer će se proslaviti 50 godina Evropske odbojkaške Konfederacije (CEV), pa će naknadno biti određeno mjesto i datum održavanja istog.

Pajković i Bošković prisustvovali i sastanku Balkanske odbojkaške Asocijacije

Po završetku radnog dela 43. Kongresa CEV u Kongresnom centru “Papendal” u Arnemu, održani su sastanci Zonskih asocijacija CEV.

Cvetko Pajković i Ivan Bošković su prisustvovali sastanku Balkanske odbojkaške asocijacije (BVA).

Povezani članci

Back to top button