Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CEVFIVBOSCG

Cvetko Pajković i Ivan Bošković na CEV i FIVB Kongresu u Arnemu

Predsjednik OSCG Cvetko Pajković i generalni sekretar OSCG Ivan Bošković predstavljaće Odbojkaški savez Crne Gore na Kongresu Evropske odbojkaške konfederacije (CEV) i Svjetske odbojkaške federacije (FIVB).

Pajković i Bošković će prvo učestvovati u radu 43. Kongresa CEV, koji će se održati u četvrtak, 22. septembra u Kongresnom centru Papendal u Arnemu, u Holandiji.

Radni dio 43. Kongresa CEV trajaće od 9.00 do 13.00 časova, a posle podne su na programu sastanci Zonskih asocijacija CEV.

Svjetska odbojkaška federacija je saopštila da će se 38. Kongres FIVB održati od 23. do 25. septembra u Kongresnom centru Papendal u Arnemu, u Holandiji.

Kongres FIVB će se održati tokom XIX SP 2022. u konkurenciji odbojkašica. SP odbojkašica je na programu od 23. septembra do 15. oktobra u Arnemu, Roterdamu i Apeldornu, u Holandiji i u Lođu, Gdanjsku i Gljivicama, u Poljskoj.

Povezani članci

Back to top button