Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SeniorkeSlajder

Vladimir Milačić podnio ostavku

Predsjedništvo OSCG usvojilo je ostavku Vladimira Milačića na mjesto selektora ženske seniorske reprezentacije Crne Gore.

Vladimir Milačić je izabran za selektora ženske seniorske reprezentacije 25 februara 2014.godine i našu reprezentaciju je vodio na kvalfikacionim turnirima za Evropsko prvenstvo 2015 (turnir prve runde u Baru , gdje je naša selekcija zauzela prvo mjesto u grupi, onda na turnirima druge runde u Češkoj i Španiji 2014.godine, gdje je skor naše reprezentacije bio 1 pobjeda i 5 poraza). Našu selekciju predvodio do zlatne medalje na Igrama Malih Zemalja 2015 na Islandu, bez izgubljenog seta. Ove godine, Milačić je takođe predvodio našu selekciju u prvoj rundi kvalifikacija za EP 2017, a na turniru u Litvaniji naša selekcija je nakon 2 pobjede i 1 poraza, kao najbolja drugoplasirana prošla u drugu rundu kvalifikacija. U debitantskom nastupu u Evropskoj ligi, naša selekcija je zauzela 4.mjesto u grupi, uz skor 2 pobjede i 4 poraza.
Predsjedništvo Odbojkaškog saveza Crne Gore je zahvalno Vladimiru Milačiću na svemu postignutom i pokušaće da brzo nađe odgovarajuće rješenje za mjesto selektora, jer našu reprezentaciju već u septembru očekuje druga runda kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button