Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCG

Uručena priznanja Jovanu Deliću i Melisi Cenović

U sklopu proslave 60 godina Odbojkaškog saveza Crne Gore, Cvetko Pajković, predsjednik OSCG, uručio je priznanja najboljima u domaćem prvenstvu za 2018.godinu.

Najbolja odbojkašica Crne Gore u domaćem prvenstvu za 2018.godinu je Melisa Cenović iz odbojkaškog kluba Luka Bar.

Melisa Cenović, libero „Luke Bar“, u prethodnoj sezoni osvojila je prvenstvo Crne Gore.

Cenović se obratila prisutnima, zahvalila se Odbojkaškom savezu Crne Gore na priznanju uz nadu da će opravdati ovu odluku. Ona se posebno zahvalila treneru Vladimiru Milačiću, sa kojim je osvojila 7 uzastopnih titula prvaka države, a nada se da će ovaj niz nastaviti i ove godine. Takođe, Melisa se zahvalila i predsjedniku kluba Nenadu Vujanović, koji sa ostalim članovima Upravnog odbora kluba obezbjeđuje sve potrebne uslove za nesmetani rad kluba.

Najbolji odbojkaš u domaćem prvenstvu za 2018.godinu Jovan Delić iz odbojkaškog kluba Budva.

Jovan Delić, sada član „Budve“, je prethodne sezone sa ekipom „Jedinstvo Bemax“ osvojio prvenstvo i kup Crne Gore, a nalazi se i na spisku reprezentacije Crne Gore za odlučujuće utakmice u kvalifikacijama za EP sa Slovačkom i Moldavijom.

Delić se zahvalio OSCG na priznanju i svom bivšem klubu Jedinstvu, jer mu je dupla kruna osvojena sa Bjelopoljcima donijela ovo laskavo priznanje.

Najperspektivnija odbojkašica Crne Gore za 2018.godinu je Marija Tuševljak iz odbojkaškog kluba Galeb Poliklinika Hipokrat iz Bara.

Marija Tuševljak igra na poziciji primača servisa, bila je najbolji igrač na Balkanskom prvenstvu za kadetkinje u Đakovici, na kojoj je naša selekcija osvajanjem zlata ostvarila istorijski uspjeh.

Najperspektivniji odbojkaš Crne Gore za 2018.godinu je Danilo Dubak iz odbojkaškog kluba Budućnost Capital Plaza.

Danilo Dubak igra na poziciji tehničara, član je kadetske i juniorske reprezentacije Crne Gore.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button