Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Kadetska liga

Startuje i kadetska liga, Mediteran Bemax domaćin prvog turnira

U subotu, 15. decembra, odigraće se prvi vikend kadetske lige za odbojkaše, u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Domaćin prvog turnira je ekipa Mediteran Bemax, dok je slobodna ekipa Jedinstva. Pored domaćina, na prvom turniru učestvovaće ekipe Budućnost Capital Plaza i Sutjeska. Utakmice će se odigrati u Sportskom centru Rea sa početkom od 12 časova.

Sistem takmičenja kadetske lige je da svaka od prijavljene 4 ekipe (Budućnost Capital Plaza, Mediteran Bemax, Jedinstvo i Sutjeska) organizuje po turnir, dok će na svakom turniru jedna od ekipa biti slobodna.

Nakon odigrana četiri turnira odigraće se finalni turnir u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore, na kom će se u polufinalu sastati prvoplasirana i četvrtoplasirana ekipa odnosno drugoplasirana i trećeplasirana ekipa. Pobjednici polufinalnih duela sastaće se u finalu dok će poraženi igrati utakmicu za treće mjesto.

Raspored utakmica:

12h Mediteran Bemax – Budućnost Capital Plaza

13:30h Budućnost Capital Plaza – Sutjeska

15h Mediteran Bemax – Sutjeska

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button