Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCG

OSCG i NVO Volonteri 2019 potpisali Memorandum o saradnji

Danas je u prostorijama Odbojkaškog saveza Crne Gore potpisan Memorandum o saradnji između Odbojkaškog saveza Crne Gore i NVO Volonteri 2019.

Memorandum su potpisali Ivan Bošković, generalni sekretar OSCG i Jovana Ramović, predstavnica NVO Volonteri 2019.

NVO “Volonteri 2019“ osnovana je u februaru 2018. godine, sa ciljem promocije volonterizma, posebno sportskog, najprije među mladima, a potom i među cijelim društvom. Ista radi na projektu formiranja volonterskog tima za potrebe Igara malih zemalja Evrope koje će se održati od 27.05. – 01.06.2019. godine u Crnoj Gori, u organizaciji Crnogorskog olimpijskog komiteta.

Ovim Memorandumom NVO Volonteri 2019 će nastojati da za potrebe sportskih događaja u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore organizuju tim volontera koji će pomagati organizaciji samog događaja u dovoljnom broju, dok će OSCG učestvovati u obuci volontera koji budu odabrani za rad na Igrama malih zemalja Evrope 2019, za oblast odbojke.

Bošković je Ramovićevoj uručio i zahvalnice Volonterima Crne Gore za pomoć u organizaciji kvalifikacionih utakmica za Evropsko prvenstvo za seniore i seniorke, koje su se igrale u avgustu u Baru.

 

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button