Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Novosti

Srbija upisala četvrtu pobjedu za redom

U drugoj utakmici četvrtog dana turnira sastale su se reprezentacije Srbije i Bosne i Hercegovine. Srbija je slavila sa 3:1 (25:19, 21:25, 25:22, 25: ) i tako zabilježila četvrtu pobjedu na takmičenju.

U prvom setu Srbija je od samog starta počela sa njihovom prepoznatljivom igrom i tako kontrolisala meč, bosanci su ipak pri kraju seta uspjeli da uhvate priključak ali to nije bilo dovoljno pa je Srbija dobila prvi set sa 25:19. Drugi set je bolje otvorila Bosna i Hercegovina i imala vođstvo od samog starta ,međutim Srbija je pri kraju seta uspjela da izjednači, ali to nije bilo dovoljno jer je Bosna i Hercegovina nastavila sa dobrom igrom i dobila set sa 25:21. Neizvjestan treći set, igralo se poen za poen do pred kraj seta kada je Srbija uspjela da napravi mini seriju,do kraja sačuva prednost i dobije ovaj set sa 25:22. Iako je u četvrtom setu izgledalo da Bosna i Hercegovina ima šanse da dobije set, Srbija je pojačala tempo igre i slavila rezultatom 3:1

Statistiku meča možete pogledati ovdje: SRB-BIH 3-1 18-07-2015

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button