Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SlajderSlike

Crna Gora poražena od Bugarske, sjutra od 13h protiv Turske

U poslednjoj utakmici četvrtog danaa turnira Crna Gora sastala se sa reprezentacijom Bugarske. Slavila je reprezentacija Bugarske sa maksimalnih 3:0 (25:22 , 25:17 , 25:18 )

Do sredine prvog seta igra je bila izjednačena da bi potom Bugarska napravila razliku koju je uspjela da sačuva do kraja i dobije prvi set sa 25 :22. Drugi set su bolje počeli bugari i na samom startu napravili razliku, Crna Gora je u jednom trenutku bila blizu izjednačenja ali je onda Bugarska podigla nivo igre i slavila i u drugom setu sa 25:17. Bugari i na početku trećeg seta prave razliku od tri poena koju su do kraja seta uvećavali i na kraju dobili i ovaj set sa 25:18

“Žao mi je što nijesmo iskoristili šansu da bolje odigramo protiv Bugarske, koja je danas bila lošija nego prethodnih dana, da smo malo bolje odigrali imali bi šansi da zaprijetimo bugarima i napravimo bolji rezultat.” – izjavio je trener crnogorske reprezentacije Predrag Ćorluka.

Poslednjeg dana turnira, naša reprezentacija sastaje se od 13 časova sa selekcijom Turske.

Statistiku možete pogledati ovdje: MNE – BUL 0:3 STATISTIKA

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button