Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCG

Sponzorstvo EPCG prije svega namijenjeno klubovima

"Mi smo kao predstavnici klubova zaista presrećni, jer će nam i te kako biti olakšano bitisanje u našim namjerama da se odbojka u Crnoj Gori postavi na čvrste temelje", kazala je Ljiljana Marković, predsjednica Gimnazijalca

Odbojkaški savez Crne Gore i Elektroprivreda Crne Gore potpisali su u srijedu ugovor o generalnom sponzorstvu, čime je njihova saradnja, uspostavljena prošle godine, podignuta na još veći nivo.

Kako je rekao predsjednik OSCG Cvetko Pajković, najveću korist od sponzorstva najveće kompanije u Crnoj Gori imaće klubovi, kojima će biti plaćene sve takse za službena lica za ligaške utakmice, što će biti veliko rasterećenje za njihove klupske budžete.

“Danas je zaista poseban dan za našu odbojkašku kuću u Crnoj Gori, zato što doći do tako moćnog sponzora, koji je apsolutno stabilan, prosto je u nekom domenu nevjerovatnog. Mi smo kao predstavnici klubova zaista presrećni, jer će nam i te kako biti olakšano bitisanje u ovim našim namjerama da se odbojka u Crnoj Gori postavi na čvrste temelje. Zahvaljujemo se Elektroprivredi u ime svih klubova Crne Gore”, kazala je Ljiljana Marković, predsjednica Gimnazijalca iz Kotora.

Činjenica da neće morati da plaćaju takse za službena lica, posebno će rasteretiti manje klubove, sa skromnim budžetima…

“Ovo će biti jedan odličan stimulans za ekipe, pogotovo za nas male ekipe, koje igramo Drugu ligu. Mislim da je to jedan veliki novčani podstrek za odbojkaški sport i svaka čast za ovu akciju koju je Odbojkaški savez napravio sa Elektroprivredom Crne Gore”, istakao je Zoran Martinović, trener Lovćena.

 

Povezani članci

Back to top button