Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ReprezentacijaU20 (Ž)

Ćaćić objavio spisak juniorki za pripreme

Selektor ženske juniorske odbojkaške reprezentacije Crne Gore Zlatko Ćaćić objavio je spisak igračica za pripreme za 2. rundu kvalifikacija za U19 Evropsko prvenstvo 2022.

Selektoru Ćaćiću u radu će pomagati pomoćni treneri Ivica Šćekić i Marko Joksimović.

Okupljanje juniorki je zakazano za 30.mart 2022.godine u hotelu “VOCO Podgorica”, gdje će i boraviti tokom priprema u “Verde Complexu”. Na dan okupljanja, pozvane igračice će obaviti ljekarske preglede u Podgorici.

Kvalifikacioni turnir 2. runde grupe F za juniorke odigraće se 07-09.aprila u Sarajevu (Bosna i Hercegovina), a na ovom turniru će zbog odluke CEV-a da suspenduje Bjelorusiju iz svih takmičenja, učestvovati Bosna i Hercegovina, Švajcarska i Crna Gora.

Evropsko prvenstvo za juniorke (U19 Women) održaće se od 27.avgusta do 04.septembra 2022.godine u Skoplju, Sjeverna Makedonija.

Plasman na EP izboriće pobjednici devet grupa, dok će se osam najuspješnijih drugoplasiranih reprezentacija plasirati u III rundu kvalifikacija, iz koje će plasman na EP ostvariti dvije najbolje selekcije, odnosno pobjednici dvije grupe III runde kvalifikacija, koje će se odigrati od 30. juna do 3. jula.

Na spisku selektora Ćaćića su:

Tehničari:

Andrea Krgović (Jedinstvo)
Staša Krivokapić (Galeb Liko Soho Group)

Primači servisa – Korektori:

Natalija Vlaović (Galeb Liko Soho Group)
Majda Čakar (Rudar)
Anastasija Anđelić (Akademija)
Gordana Madžgalj (Jedinstvo)
Lara Jovović (Morača)
Sanja Rudan (Morača)
Teodora Leovac (Rudar)
Kristina Božović (Akademija)

Srednji blokeri:

Maša Dragojević (Galeb Liko Soho Group)
Mia Ražnatović (Luka Bar)
Isidora Jevrić (Jedinstvo)
Aleksandra Davidović (Akademija)

Liberi:

Milica Veličković (Jedinstvo)
Ksenija Krunić (Akademija)

Povezani članci

Back to top button