Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Beach VolleyOSCG

Simović i Marojević osvojili Bar Open 2014

Prvi klub odbojke na pijesku u Crnoj Gori Adriatic iz Bara je veoma uspješno organizovao turnir  u odbojci na pijesku Bar Open 2014 na terenima JP sportsko rekreativnog centra Topolica u Baru u periodu od 18.07 do 20.07. 2014.godine.

Učestvovalo je 14 ekipa iz naše zemlje koji su prikazali kvalitetnu igru. Pobjedila je ekipa Budva 1 za koju su igrali Miloš Simović i Aleksandar Marojević, oni su u finalu poslije velike borbe i puno preokreta savladali ekipu Big Bull za koju su nastupali Čedo Grabovica i Nebojša Grabež sa 2:0 ( 21-13, 21-19). U utakmici za treće mjesto bila je bolja ekipa Trogir koja je igrala u sastavu Nikola Masoničić i Zlatko Ćaćić, oni su pobijedili ekipu Budva 2 za koju su igrali Marko Bagarić i Miljan Kastratović sa 2:0(21-17,21-17). Mečevi su obilovali atraktivnim potezima koji su bučnim aplauzima ispraćeni od strane brojne publike koja je sve tri večeri sa pažnjom pratila utakmice.

Pobjednici: Simović i Marojević
Pobjednici: Simović i Marojević

Po riječima organizatora ovog takmicenja Vladimira Lazarevića i Ivana Vukovića, ovo je samo početak jedne uspješne tradicije da se svake godine održava i poboljšava ovaj turnir a sve sa ciljem da se unaprijedi i razvije odbojka na pijesku u Crnoj Gori.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button