Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Evropska liga 2014SenioriSlajdertiker

Boškan: Važno je da nametnemo naš ritam igre

Odbojkaška reprezentacija Crne Gore putuje sjutra za Solun, gdje će u srijedu igrati protiv selekcije Grčke prvu utakmicu finala Evropske lige. 

“Način kako smo odigrali polufinalne utakmice protiv Makedonije, pokazao je da smo zaslužili igranje finala. U prvoj utakmici smo odigrali slabo, dozvolili Makedoncima da preuzmu inicijativu tokom cijele utakmice i zasluženo nas pobijede 3:1. U drugoj utakmici smo bili čvršći, borbeniji, odlučniji i zasluženo pobijedili reprezentaciju Makedonije” – kazao je Slobodan Boškan, selektor naše reprezentacije.

Crna Gora i Grčka su igrale u grupnoj fazi i međusobni skor je 1-1.

“Sada u finalu protiv Grčke će biti važno da već od prve utakmice mi njima nametnemo naš ritam igre. Sa takvim pristupom uvećavamo svoje šanse da u prvoj utakmici, koju igramo u Solunu, ostvarimo povoljan rezultat za nas, pred revanš u Budvi” – zaključio je Boškan.

Utakmica počinje u 18 časova (po našem vremenu, po lokalnom u 19h) u dvorani Evosmos u Solunu. Revanš je u subotu u Budvi.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button