Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Kvalifikacije za EP (odbojkašice)SeniorkeSlajdertiker

Seniorke večeras protiv Španije (19:30h)

Odbojkašice Crne Gore večeras od 19:30h počinju borbu u drugoj rundi kvalifikacija za odlazak na EP 2015. Prvi protivnik naše selekcije je domaćin prvog turnira, reprezentacija Španije.

“Pred nama su protivnici koji su na višem nivou u odnosu na one iz Bara, a sigurno je da će nam nedostajati i atmosfera koju je barska publika napravila. Ako je ikako moguće, dodatnom borbenošću, disciplinom u igri i odgovornošću, pokušaćemo tamo da nadoknadimo nedostatak podrške sa tribina. Moramo jako dobro da pazimo svaku loptu, jer su nam protivnici na tom nivou gdje se greške ne praštaju, pogotovo ne gluposti u serijama. Moramo igrati racionalno, rezonski, da poštujemo pravila igre. U borbenost ne sumnjam, to je na jako visokom nivou, ali osim toga moramo imati i jako dobar nivo igre, da znamo šta da radimo sa lakim i teškim loptama”, ističe selektor Milačić, koji je, kako kaže, zadovoljan radom u Baru, zahvalivši Obradu Đokoviću, jer je odbojkašicama besplatno ustupio korišćenje teretane u “Topolici”, te profesoru Deju Laboviću, koji je bez nadoknade fizički spremio ekipu.

Kako Milačić kaže, u slovenačkim medijima su Češku proglasili za prvog favorite grupe, te da Španija i Slovenija treba da se bore za drugo mjesto.

“Nas ne shvataju ozbiljno, i mislim da je to dobro za nas. Ako mi budemo iskontrolisali protivnika na servisu i ako mi budemo dobro servirali, uz preduslove koje sam već pomenuo, mislim da mi možemo da igramo sa svima”, dodao je Milačić.

Raspored

Danas

Slovenija – Češka (17.00)

Španija – Crna Gora (19.30)

Sjutra

Češka – Crna Gora (15.00)

Slovenija – Španija (17.30)

Nedjelja

Crna Gora – Slovenija (15.00)

Češka – Španija (17.30)

S.J.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button