Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ReprezentacijaSenioriSvjetska ligatiker

Selektor Njemačke: Crna Gora je favorit, vidim vas na finalu u Frankfurtu

Vital Hejnen, selektor Njemačke, prvog rivala Crne Gore na turniru Svjetske lige ulogu favorita prepušta našoj selekciji, koju vidi i na završnom turniru u Frankfurtu.

“Panceri” su kao organizatori finalnog dijela obezbijedili mjesto na tom turniru, bez obzira na učinak u preliminarnom dijelu takmičenja.

“Njemačka je ovdje došla sa mladim igračima,a nekima od njih će to biti prve zvanične utakmice u dresu reprezentacije. Očekujem od njih da uče i mislim da je Crna Gora glavni favorit na ovom turniru. Gledao sam mnogo video materijala sa vaših utakmica i siguran sam da imate odličnu ekipu. Imate sreću da je većina vaših igrača u odličnim godinama, između 25 i 27, a to je vrijeme kada može da se igra najbolja odbojka. Ako me pitate koje ekipe vidim na završnom turniru u Njemačkoj, siguran sam da će Crna Gora biti među njima”, rekao je belgijski stručnjak.

Hejnen ne krije da želi da Njemce odvede u viši rang Svjetske lige, ali je svjestan da ga čeka mnogo posla do tog rezultata.

“Želimo u drugu diviziju, ali biće teško. Nedostaje mi čak 10 igrača i nije lako u toj situaciji ostvariti vrhunski rezultat. Međutim, to ne vidim kao problem, već priliku za mlade igrače da se nametnu. I nikada ne tražim alibi, uvijek idem na pobjedu”, poručio je Hejnen.

Crna Gora i Njemačka sastaju se večeras od jedan sat iza ponoći po našem vremenu.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button