Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EPCG Superliga odbojkašica (Ž)Prvenstvo

Rudar – Morača 3:1

Rudar – Morača 3:1 (25:21, 21:25, 25:23, 25:19)

Dvorana S. C. “Ada”. Gledalaca oko 400. Sudije: Slobdan Kovačević i Milorad Delić (oba iz Podgorice).

RUDAR: Džaković, Božović, M. Vučetić, Svrkota, Ćurčić, A  Petrović, T. Vučetić, Marković, D. Petrović, Đurović, Drobnjak. Libero Đaković. Trener Nataša Marković.

MORAČA: Vukčević, Dragović, Nikolić, Globarević, Gigović, Đurović, Osmajić, Marić, Vukićević. Libera: Miljanić i Krivokapić. Trener Marko Radusinović.

Nakon prvog dijela prvog seta činilo se da će domaće lako do trijumfa. Međutim Morača je onda zaigrala bolje i u završnici početnog seta smanjiia razliku Rudara. U drugom setu Morača nije napravila ni jednu servis grešku a kada su povele sa 18:6 bilo jasno da će izjednačiti u setovima. Treći set bio je pun preokreta ali u završnici proradio je prvi tempo kod Rudara, iskusna Osmajić je kod 23:23 nspravila servis grešku, a onda je Dušanka Petrović odservurala as i Rudar je poveo sa 2:1 u setovima. Četvrti set bolje je počeo AOK Rudar, poveo sa 8:4, ali su gošće preokrenule i povele sa 17:13. Morača je vodila sa 19:16 kada je Ana Marković pronašla dobitnu kombinaciju sa Anđelijom Petrović koja je sa pozicije “četiri” nanizala pet vezanih poena i prelomila meč.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button