Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCGSlajderTreneri

Održana 1. sjednica Predsjedništva OSCG

Predsjedništvo Odbojkaškog saveza Crne Gore održalo je danas prvu redovnu sjednicu, nakon formiranja novog sastava nakon Skupštine OSCG održane 6.septembra.

Novo Predsjedništvo OSCG čine Cvetko Pajković (predsjednik), Dragan Drobnjak, Nikola Vujačić, Nenad Vujanović, Mladen Brnović, Zoran Kalezić, Darko Prebiračević i Miodrag Marković.

Predsjedništvo je usvojilo sve izvještaje selektora reprezentativnih selekcija, sa posebnim osvrtom na izvještaje selektora muške i ženske seniorske reprezentacije.

Svi izvještaji selektora su ocijenjeni pozitivno osim izvještaja selektora muške seniorske reprezentacije Slobodana Boškana, gdje je konstatovano da seniori nisu ostvarili zacrtani cilj, a to je bio plasman na Evropsko prvenstvo, makar kroz baraž. Boškan je na kraju svog izvještaja podnio ostavku, koju je Predsjedništvo OSCG usvojilo i zahvalilo bivšem selektoru na izuzetno profesionalnom odnosu prema svim obavezama u minule tri godine. U tom periodu, muška seniorska reprezentacija osvojila je Evropsku ligu i uspješno debitovala u Svjetskoj ligi.

Konstatovan je i napredak kod ženske seniorske selekcije i donijeta je odluka da se da podrška i nastavi saradnja sa Draganom Nešićem.

Takođe, na današnjem predsjedništvu je donijeta odluka o imenovanju Veselina Vukovića za predsjednika Trenerske Komisije OSCG, koji je na tom mjestu imenovan i u odluci iz 2007.godine, pa je novo Predsjedništvo potvrdilo odluku iz ranijeg perioda.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button