Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EPCG Prva liga odbojkašica (Ž)tiker

Rudar 2 – Herceg Novi 3:1

Rudar 2 – Herceg Novi 3:1 (25:15, 25:20, 23:25, 25:20)

Dvorana SC „Ada“. Gledalaca oko 250. Sudije: Petar Jocović i Sava Batizić (oba iz Podgorice).

Rudar 2: M. Vučetić, Đurović, Posuka, Ćurčić, Drobnjak, Džaković, T. Vučetić, Petrović, Božović, Loncović. Libera: Đaković i Babić. Trener Kerim Mrzić.

Herceg Novi: Koprivica, Sekulić, Lutovac, Pušara, Bečanović, Mališić, Kamčeva, Kapor, Novitović, Ćirović. Libera: Vučetić i Zloković. Trener Sanja Jovović

Rudar 2 pobjedio je u revanš utakmici finala plej ofa u drugoligaškoj konkurenciji Herceg Novi i izborio majstoricu koja će se igrati u Herceg Novom. Nakon što su lagano dobile prvi set i bez većih problema osvojile drugi očekivala se maksimalna pobjeda domaćih. Međutim Herceg novi je popravio igru u polju i  smanjile su na 2:1. Nakon uvodnog vođstva Rudara, Novljanke su napravile preokret i vodile u četvrtom setu do 18. poena, međutim tada domaće ponovo stiču odlučujuću prednost koja je bila dovoljna da bez većih problema okončaju utakmicu u svoju korist. U prvoj utakmici, koja je odigrana prije sedam dana u Herceg Novom bilo je 3:1, za Herceg Novi.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button