Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EPCG Prva liga odbojkašica (Ž)EPCG Superliga odbojkašica (Ž)

Gimnazijalcu pehar EPCG Prve lige

Odbojkašice Gimnazijalca osvojile su titulu EPCG Prve lige Crne Gore za sezonu 2023/2024 i od naredne će ponovo igrati u EPCG Superligi.

Gimnazijalac je takmičenja završio kao prvoplasirani tim, kako u južnoj regiji regularnog dijela takmičenja, tako i u mini ligi EPCG Prve lige sa samo jednim porazom, i to upravo u posljednjem kolu od Gorštaka u Kolašinu 3:1. Drugo mjesto osvojila je ekipa Budve, koja će svoje šanse za mjesto u najjačem rangu tražiti kroz baraž utakmice sa Rudarom, devetoplasiranom ekipom EPCG Superlige.

Treće mjesto pripalo je Gorštaku sa skorom sedam pobjeda i tri poraza, zatim slijedi Top Volley sa četiri pobjede i šest poraza, iza kojih su Tempo sa dvije pobjede i Ivangrad 2011 bez trijumfa.

Zlatne medalje i pehar namijenjen pobjedniku EPCG Superlige, igračicama i stručnom štabu Gimnazijalca uručio je Nikola Kažić, direktor reprezentativnih selekcija Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Utakmicu su sudili Marijana Beljkaš i Bogdan Žižić, a medalje sudijskom paru, takođe, je uručio Nikola Kažić.

U posljednjem, 10. kolu mini lige, Top Volley je slavio maksimalnim rezultatom protiv Ivangrada 2011 3:0 (26:24, 26:24, 25:17),a osim poraza Gimnazijalac od Gorštaka u Kolašinu 3:1 (23:25, 25:21, 25:23, 25:19), Budva je na domaćem terenu slavila 3:0 protiv Tempa i potvrdila mjesto u baražu za popunu EPCG Superlige.

Prva utakmica baraža igra se u Budvi, 27. aprila od 18 sati.

Povezani članci

Back to top button